PRIVATKURS

Denna klass passar dig som vill träna praktiskt och har stort behov av individuellt fokus och utrymme för frågor men inte vill vara i grupp. Privatkursen anpassas helt efter era behov och kan hållas  i vår lokal i Gamla Stan med Susanna Heli eller i ert hem med en av våra instruktörer eller barnmorska (Boka längre ned). 
Tid: 4h.
Kostand: Från 2500 kr. 

PRIVATKURS VIA SKYPE
Om ni inte bor i Stockholm eller av någon annan anledning hellre  vill ha en kurs online kan ni boka en privatkurs via Skype. Våra privatkurser via Skype anpassas helt efter era behov och innehåller alla de delar som våra fysiska profylaxkurser har. 
Tid: 3 h 
Kostnad: FUR-instruktör 1500 kr. Barnmorska 1800 kr.
 

Upplägg på alla privatkurser: 

  1. Presentation och förväntningar.
  2. Teoretisk genomgång.
  3. Guidad praktisk träning med instruktör i hur man kan ge stöd under förlossningen.
  4. Guidad praktisk träning med instruktör i de fyra FUR-verktygen (Andning, Avspänning, Rösten och Tankens kraft) och hur de kan användas under värkarna med tid för reflektion.
  5. Avslutning med reflektioner och frågor. 

Våra instruktörer:  Är barnmorskor, gravidyogainstruktörer och doulor. Alla är specialiserade på graviditet och förlossning. 
Maila någon av våra instruktörer där du bor. Eller för Stockholm använd formuläret längre ned.

"Hej! Ville bara berätta att den 30/12 kom vår lilla tjej till världen genom en drömförlossning, mycket tack vare den teknik och det stöd jag och min partner fick genom dig och din metod. Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta, jag kan i sanning säga att jag inte var rädd nån gång! Hela värkarbetet gjorde jag hemma i tryggheten och med hjälp av FUR-tekniken, väl på BB kom hon ut efter 15 minuter. Det var en helt fantastisk upplevelse från början till slut. Återigen stort tack och behöver du någon gång en levande reklampelare för dig och din metod ställer jag gladeligen upp :-). Är så stolt, glad och tacksam över den upplevelse jag fick när vår dotter kom. Varma hälsningar!"// deltagare privatkurs.

Boka & priser

1. I ert hem med FUR-Instruktör.
Kostand: 2500 kr. 
Skype: 1500 kr.


2. I ert hem med FUR-Barnmorska.
Kostand: 3000 kr. 
Skype 1800 kr. 

Skicka meddelande till info@fodautanradsla.se eller i formuläret nedanför. Vi meddelar våra instruktörer som tar kontakt med er för att boka en passande tid.

Ange beräknat datum.
Förlsag på dagar och tider som passar er.
Adress. Om det är långt att åka kan kosnad för detta tillkomma.

Föda utan rädsla
www.fodautanradsla.se

telefon:
+46 708 44 83 33

e-post:
info@fodautanradsla.se