DU ÄR VIKTIG SOM PARTNER UNDER FÖRLOSSNINGEN! Vi lägger därför mycket fokus under de praktiska profylaxklasserna på dig som är partner eller annan stödperson!

Vår populäraste kurs! 

FUR-PROFYLAXKURS

För dig som vill träna praktiskt och bli guidad av instruktör. All fokus ligger på den praktiska träningen och att utveckla er kommunikation under förlossningen. Ni får grundläggande teori om metoden och praktisk träning i hur du eller ni kan använda de fyra effektiva FUR-verktygen under värkarna samt hur ni blir ett oslagbart team. 

Upplägg: 

  1. Teoretisk genomgång av metoden.
  2. Guidad praktisk träning med instruktör i hur man kan ge stöd under förlossningen.
  3. Guidad praktisk träning med instruktör i de fyra FUR-verktygen (Andning, Avspänning, Rösten och Tankens kraft) och hur de kan användas under värkarna. Varje verktyg gås igenom med teori, individuell övning samt guidad övning under simulerade värkar.

Profylaxkurs 4 h.
Tid: 4h. Ett tillfälle med två korta pauser. På 4h klassen lägger vi inte så mycket tid på presentationer, samtal och reflektioner. Utan all fokus ligger på den praktiska träningen.
Kostnad: 1495 kr / par. Gravid + partner eller annan stödperson. 
Antal: Max 14 par.

Profylaxkurs 6h:
Samma klass och innehåll. Men med lite mer tid för frågor och reflektioner. För dig som vill träna mer, är förlossningsrädd eller har behov av mycket utrymme för samtal. 
Tid: 6h (fördelat på ett eller två tillfällen.)
Kostnad: 1795 kr per par. Gravid + partner eller annan stödperson.
Antal: Max 14 par. 

Med Susanna Heli 
Ca en gång i månaden erbjuder grundaren av metoden Susanna Heli vår profylaxkurs i Stockholm. Du kan köpa en signerad bok på plats för 150 kr ("Föda utan rädsla" eller den engelska boken "Confident Birth").
Pris: 1795 kr.


Våra instruktörer: Är barnmorskor &  sjukgymanster & gravidyogainstruktörer & doulor. Alla är specialiserade på graviditet och förlossning. 

Boka klass!

Vill du inte träna praktiskt? Då kan du/ni gå vår Föreläsning istället. Där får du grundläggande information om metoden, verktygen och hur ni kan använda dem under värkarna. Ni gör en individuell övning för att förstå andningen. 

våra par berättar!

Vår "Gravid & Förlossningsyoga"

Tips! Vår "Gravid & Förlossningsyoga" i Stockholm kombinerar det bästa av två världar! Läs mer här

Föda utan rädsla
www.fodautanradsla.se

telefon:
+46 708 44 83 33

e-post:
info@fodautanradsla.se