''Alla kvinnor förtjänar en trygg och kärleksfull förlossning''

 

TRYGGHETSMETODEN 
Är en svensk förlossnings-och profylaxmetod som bygger på böckerna "Föda utan rädsla (FUR)" och "Trygg förlossning". Den används av både blivande föräldrar och vården. Den ger all den kunskap du som blivande förälder behöver för att ha en trygg och stärkande förlossning. För vården ger den kunskap om hur man kan bryta stress och rädsla och erbjuda stöd. 

"Love is the answer"
Visste du att kroppen och evolutionen har valt det hormon som är kopplat till trygghet, närhet, vila, nära relationer och kärlek som vårt värkhormon? Oxytocin. Oavsett om du är i en relation eller har med dig en annan stödperson till förlossningen är det trygghet som är nyckeln. Ni får därför genom oss verktyg, kunskap och modeller för att föda i trygghet. 

"Birth Wellness" 
Din kropp kan redan föda. All kunskap finns nedärvt sedan 30 00 år. Trygghetsmetoden hjälper dig att aktivera och skydda denna förmåga som du redan har. Sjukvården ser till att du och barnet är medicinskt säker under förlossningen, vi hjälper dig  och din partner att förstå och lära er hur ni kan ha en kärleksfull och stödjande förlossning. Din upplevelse är viktig för oss. 

Vi firar 10 år! Över 50 000 böcker sålda!

Susannas 5-tips för en trygg förlossning

BOR DU INTE NÄRA?

FÅ STÖD under förlossningen

GRAvidresan online

EFTER FÖRLOSSNINGEN         Vår förlossning 


 

NYHET! NY BOK!
Föda utan rädsla METODEN för vården