Våra instruktörer

EVA NORDLUND är barnmorska och kliniskt verksam på BB Stockholm.  På BB Stockholm arbetar hon med födslar och eftervård. Hon har tidigare arbetat många år som barnmorska på andra kliniker och har en djup kunskap om området. På övrig tid arbetar hon med att stödja och stärka barnmorskeprofessionen på många olika sätt och är hängiven sitt arbete med födande. Hon har två barn. Eva håller både profylaxkurser och privata kurser. Eva håller profylaxkurser både i grupp och privat. 

Email: evalouisenordlund@gmail.com 
Mobil: 0735618349

MALIN WITTIG är utbildad yogalärare inom ashtanga, hatha, yin och restorative samt gravidyoga. Hon håller yogaklasser samt förlossningsförberedande workshops och kurser i Stockholm, både i grupp och privat. Malin har tre egna döttrar.

Email: info@fodautanradsla.se
Mobil: 070-739 81 58

CHRISTINA LUNDBERG är barnmorska och kliniskt verksam på BB Stockholm. Där har hon en tjänst där hon ansvarar för barnmorskestudenter på sin klinik samt fortbildar personalen i FUR. Christina har bred kompetens och lång erfarenhet av mödravård, förlossnings- och eftervård och hon har även arbetat i Göteborg på två av klinikerna där. Christina brinner verkligen för det hon gör och har en unikt bred erfarenhet då hon sedanlång tid arbetat aktivt med födslar och eftervård. Hon håller profylaxkurser både i grupp och privat. Christina har tre egna barn. 

Email: info@fodautanradsla.se
Mobil: 073-560 69 83

HEIDI KARIKUMPU är utbildad i integral yoga, restorative yoga och gravidyoga och är skapare av vår "Gravid & Förlossningsyoga". Heidi är också en erfaren doula och håller profylaxkurser både i grupp och privat. Hon brinner för att ge gravida de bästa förutsättningarna för att må bra under sin graviditet och är djupt engagerad i friskvård och den känslomässiga och psykosomatiska delen av födandet. Heidi är ansvarig för gravid- & förlossningsyogan samt adminsitrativt ansvarig för FUR. 

Email: info@fodautanradsla.se
Mobil: 073-5124363

IRÉNE SETTERQVIST är barnmorska och FUR-instruktör. Hon arbetar även med att fortbilda inom mödrahälsovården i metoden. Hon är verksam inom mödrahälsovården och möter varje dag blivande föräldrar. Hon brinner för att stötta paren på deras väg mot just det målet - att bli föräldrar, för första gången eller igen. Fokus ligger på att paret skall få en säker graviditet, en så positiv graviditetsupplevelse som möjligt och hitta tilliten till sig själva inför förlossningen och föräldraskapet. Iréne har fyra barn. Iréne har profylaxkurser i Göteborg och Stenungsund både i grupp och privat. 
Email: irene@babypag.se
Mobil: 072-7300330

Rebecca Carlowitz. Jag gillar att jobba med alla sorters människor och som legitimerad naprapat. Genom mina fortbildningar inom akupunktur, manuell medicin och yoga av olika slag försöker jag se hollistiskt på mina patienter. Jag vurmar lite extra för gravida och frågor som berör kvinnliga rörelseapparaten före, under och efter gravidet, eller senare i livet. 
Yogan kom jag in på för ett par år sedan och har sedan dess gått och går kontinuerligt olika utbildningar i yogans värld.  Min utbildning till Medicinsk Yogalärare är från IMY. Ashtangalärarutbildningen från Atmajyoti, där jag även gick Gravidyogalärarutbildningen. Yinyogan har också en stor plats i mitt hjärta och jag har gått alla 4 moduler hos Magdalena Mecweld. Jag är utbildadd Föda utan rädsla instruktör och har löpande uppdrag som Doula genom Föda utan Rädsla.

Leg. Naprapat. Yogalärare i Ashtanga, Gravid och Yin. Medicinsk Yogainstruktör. Personlig tränare. Doula och FUR-instruktör.
Telefon: 0708-25 87 09
Email: rebecca@ryggomuskler.se

Sophie Varenius är doulan med många överraskande strängar på sin lyra. Bland annat arbetar hon som ordningsvakt och är utbildad kommunikatör med rötterna i Retoriken. Konstig blandning? Nej, inte alls. Den röda tråden är solklar: människor, trygghet och kommunikation. 
Sammanfattningsvis är hon en trygg och ödmjuk hand att hålla i och står stadigt på jorden när allt annat omkring kanske känns vilset, ensamt och kanske lite "off road". 
Med sambo, sina två barn och sjuttioelva cyklar bor hon i Nacka. 
Sophie håller profylaxkurser både i grupp och privat.
email: kontakta@din-doula.se
telefon: 073-6901674