Våra yogainstruktörer:

Våra gravidyoga instruktörer har stor kompetens inom metoden och är alla specialutbildade inom Föda utan rädsla och jobbar som doulor och/eller profylaxinstruktörer.

HEIDI KARIKUMPU är utbildad i integral yoga, restorative yoga och gravidyoga och är skapare av vår "Gravid & Förlossningsyoga". Heidi är också en erfaren doula och håller profylaxkurser för Föda utan rädsla både i grupp och privat. Hon brinner för att ge gravida de bästa förutsättningarna för att må bra under sin graviditet och är djupt engagerad i friskvård och den känslomässiga och psykosomatiska delen av födandet. Heidi är också adminsitrativt ansvarig för FUR. 

MALIN WITTIG är utbildad yogalärare inom ashtanga, hatha, yin och restorative samt gravidyoga. Hon håller yogaklasser samt profylaxkurser för Föda utan rädsla. Malin håller också andra förlossningsförberedande workshops och yogakurser i Stockholm, både i grupp och privat. Malin är uppskattad för sin värme och stora kompetens inom graviditet, yoga och förlossning. Malin har tre egna döttrar.

ANDREA NANDA utbildade sig inom Hatha yoga i Indien. När hon flyttade tillbaka till Sverige vidareutbildade hon sig till Gravidyogalärare, Doula, FUR-profylaxinstruktör och inom rehabyoga. Andrea fascineras av kvinnors inneboende natur, och älskar därför att få arbeta med gravida i graviditetens alla faser. Andrea har fött 2 barn och vid båda födslarna använde hon sig av FUR- verktygen, som hon nu integrerat till flera delar av livet. Hon har en tidigare bakgrund inom biologi och har dessutom rest runt i världen i många år.