Förbered dig och er online för ditt livs resa!

"Gravidresan online"

GRAVIDRESAN ONLINE

Vi lanserar nu i samarbete med gravidyogastudio "Egen Tid" och "Yogobe" en helt unik webbtjänst  som tar dig igenom hela den magiska resa som gravidteten och förlossningen är:

  • Du får vår Profylax Webb
  • Specialanpassad gravidyoga månad för månad
  • Vår underbara barnmorska Maj berättar om barnets uteckling vecka för vecka och om kroppens utveckling månad för månad! 
  • Föräldrautbildning med allt viktigt som du behöver veta om garviditeten, förlossningen och tiden efter.

Vår webbbaserade Profylaxkurs innehåller alla de delar som våra fysiska profylaxkurser har. Ni får grundläggande teori och kunskap om hur du eller ni kan använda de effektiva FUR-verktygen under värkarna. Ni får praktisk träning i de fyra FUR-verktygen och hur partner eller annan stödperson kan hjälpa på bästa möjliga sätt. 

Kostnad: 1599 kr. 


SUSANNA HELI 
Susanna är sjukgymnast med graviditet och förlossning som specialitet och författare till boken ”Föda utan rädsla” (Confident Birth). Susanna är idag en mycket omtyckt föreläsare och kurshållare. Hon undervisar tillsammans med barnmorskan Liisa Svensson på landets barnmorskeutbildningar, fortbildar förlossningspersonal och skriver böcker. Susanna har två egna barn. 

MAJ RYDSTRÖM 
Maj är vår barnmorska i webbklasserna. Hon har lång erfarenhet av omvårdnad och är kliniskt verksam på Södersjukhuset i Stockholm. Maj är engagerad i frågor kring förlossning, amning, föräldraskap och sexualmedicin. Med sin varma utstrålning och positiva inställning peppar hon de blivande föräldrarna genom graviditeten, förlossningen och tiden därefter. Maj har ett barn.
 


CECILIA OHLIN 
Cecilia har praktiserat olika former av yoga i 16 år. Hon är utbildad Viryayogainstruktör samt terapeutiskyoga genom Nordiska Yogainstitutet. Det var även där hon gick sin gravidyogainstruktörs utbildning. Cecilia är utbildad inom Yinyoga och jobbar även som skådespelerska. Hon har fyra barn och har fått uppleva fyra fantastiska förlossningar. Hon är utbildad doula och Föda utan rädsla instruktör.