Sprid trygghet!   
      FUR-INSTRUKTÖR    

Längtar du efter mer frihet och inspiration i ditt liv? Vill du tillsammans med FUR hjälpa kvinnor och deras partners att återbygga tron till att kroppen kan föda? Då kan du gå vår "FUR-Profylaxutbildning" och arbeta med vårt framgångsrika profylaxkurskoncept. 

En bok för vården och en bok till de blivande föräldrana = Trygg förlossning

FUR INSTRUKTÖR

Föda utan rädslas instruktörsutbildning är för dig som är barnmorska, doula, gravidyogainstruktör, sjukgymnast eller andra som arbetar med födande och som tillsammans med oss vill sprida FUR-metoden över hela landet och världen.

Utbildningen går att använda för förlossningsförberedelse, profylaxkurser och behandling individuellt och i grupp. Det kan vara både i din egen verksamhet eller i ditt arbete som barnmorska, med ditt arbete på MVC, behandling av förlossningsrädda, auroraverksamheter eller liknande som en praktisk del i föräldrautbildningen. Den kan också vara ett komplement och fundera som avslut på din gravidyogaklass eller en tjänst i din doulaverksamhet eller liknande.

Utbildningen ger dig kunskap och träning i FUR-metodens fysiologiska grund, FUR-verktygen (andning, avspänning, rösten och tankens kraft) och våra praktiska profylaxkursövningar.  Vi har idag både barnmorskor, doulor, undersköterskor, sjukgymnaster, läkare,  psykologer, gravidyogainstruktörer m.m som utbildat sig i metoden. 

Ni får genom denna utbildning:
  • En fördjupad teoretisk kunskap om metoden.
  • Ett gediget kurskompendium. 
  • Retorisk träning för att kunna leda flera av våra kraftfulla övningar.
  • Praktisk tillämpning  av FUR-metodens hörnstenar, övningar och verktyg. För både profylaxkurser, individuell behandling samt i behandlingar i grupp. 

Utbildningen består av fyra moment:
Grundutbildningen består av 4 moduler (3 moduler på distans och 1 Modul i Stockholm):
Modul 1: Inläsning av litteratur. Inlämning av reflektion. Inläsning av instruktörskompendium. Inlämning av instuderingsfrågor.
Modul 2: Praktisk helg 4dgr i Stockholm. Inlärning samt genomgång av kompendium och kurs. Samt retorisk träning.
Modul 3: Hålla tre gratiskurser individuellt eller i grupp och utvärdera på egen hand. 

Kostnad: 12 500 kr + moms. Per person. Du kan betala med kort eller ta delbetalning på 4 månader i form av en faktura som är ställd fyra månader fram. Minns att anmälan är bindande oavsett betalningssätt. 

OFFERT
Utbildningen kan också specialbeställas på offert. Flera landsting har redan beställt utbildningen för att använda konceptet inom till exempel auroraverksamheter eller likande. Offert går att få på tre-fyra dagars utbildning. 

Nästa utbildning anonnseras snart.  
FUR-Profylaxutbildning
Antal platser: 14 
Praktisk helg 4 dgr: 7-10 juni i Stockholm (Lokal annonseras senare)
Tider: 09.00-17.00.
Betalning 12 500 + moms: Du kan betala direkt med kort eller eller ta avbetalning 4 månader på faktura. Vilket ger tid att planera men garanterar din plats. Kom ihåg att oavsett betalningsmetod är anmälan bindande. 
Maila Susanna Heli för frågor eller anmäl dig nedanför: susanna.heli@gmail.com