GRAVID

Grattis till graviditeten, du har kommit rätt!

Här finns allt du och din partner behöver för att skapa maximal trygghet och förbereda er på bästa sätt för er förlossning och ert föräldraskap. Vi är experter på trygghet och stöd och ger er enkla praktiska verktyg och ovärderlig kunskap om trygghetens betydelse.

Vi har alla verktyg som du kommer att behöva!
Vi är trygghetsexperterna. Vi erbjuder de mest effektiva verktygen för en trygg och positiv förlossning utifrån Föda utan rädsla-metoden (FUR). Tusentals blivande föräldrar har redan använt metoden. Bli en av dem du också. 
 
Svaret är JA. Du kan göra det.
Våra verktyg och tjänster fokuserar på att stärka din och ditt barns egen förmåga och kraft som redan finns inom er. Du och barnet har nämligen all kunskap ni behöver redan för att föda och födas. Vi kallar det förlossningshälsa. Förstå sambanden du med. 

Nyckeln till positiv kontroll.
Vi hjälper dig och din partner eller annan stödperson att fokusera rätt - hela vägen. Vi ger unik träning i hur ni kan ha rätt fokus hela vägen fram till födseln av ert barn så att upplevelsen av att föda blir så positiv och stärkande som möjligt. Ta kontrollen nu. 
 
Tillsammans är ni starka.
För den födande är partnern eller annan nära stödperson en enorm källa till trygghet. Vi ser det därför som en av våra viktigaste uppgifter att träna och ge stödpersonen unik hands-on-träning i hur ni kan använda relationen och kärleken under förlossningen. Bli ett oslagbart team! 
 
Hårt arbete. Mjuka verktyg.
Den praktiska träningen i våra profylaxkurser ger er en unik möjlighet att öva på de effektiva verktygen tillsammans så att ni enklare kan plocka fram och använda dem under förlossningen. Gå kursen och lär dig verktygen!
 
Välkomna!

"Tack för ovärderlig kunskap"


"Tänker att denna berättelse kan vara peppande för andra förstföderskor. Jag vill dela med mig till er om hur fantastisk min första förlossning var. Jag gick er yoga och profylaxkurs och vill berätta att det behöver inte göra förfärligt ont första förlossningen!  

Jag läste också boken 3 gånger. Jag förlorade inte kontrollen någon gång. Jag var inte rädd en enda gång! Jag är 100 % säker på att min förberedelse var till stor hjälp."

/Deltagare x