GRAVID

Grattis till graviditeten, du har kommit rätt!

Här finns allt du och din partner behöver för att skapa maximal trygghet och förbereda er på bästa sätt för er förlossning och ert föräldraskap. Vi är experter på trygghet och stöd och ger er enkla praktiska verktyg och ovärderlig kunskap om trygghetens betydelse.

Vi har alla verktyg som du kommer att behöva!
Vi erbjuder de mest effektiva verktygen för en trygg och positiv förlossning utifrån Föda Utan Rädsla Metoden (FUR). Tusentals blivande föräldrar har redan använt metoden. Bli en av dem du också! Vi erbjuder förlossningsförberedande profylaxkurser, gravidyoga och stöd under förlossningen av en specialutbildade doulor.
 
Svaret är JA. Du kan göra det.
Våra verktyg och tjänster fokuserar på att stärka din och ditt barns egen förmåga och kraft som redan finns inom er. Du och barnet har nämligen redan all kunskap ni behöver för att föda och födas. Vi kallar det förlossningshälsa. I vår gravidyoga tränar du på att integrera verktygen i din kropp, och under vår profylaxkurs förstår ni hur ni tillsammans kan bli ett oslagbart team. Tar ni med en specialutbildad doula ser ni till att alltid ha stöd under er förlossning. 

Tillsammans är ni starka.
För den födande är partnern eller annan nära stödperson en enorm källa till trygghet. Vi ser det därför som en av våra viktigaste uppgifter under våra profylaxkurser att träna och ge stödpersonen en unik hands-on-träning som hjälper er att förstå hur ni kan använda relationen och kärleken under förlossningen.

Nyckeln till positiv kontroll.
Vi hjälper dig och din partner eller annan stödperson att fokusera rätt - hela vägen. Vi ger en unik praktisk träning under våra profylaxkurser som lär er hur ni kan ha rätt fokus hela vägen fram till födseln av ert barn. Vi övar på våra effektiva verktyg tillsammans och hur ni enkelt kan plocka fram och använda dem under förlossningen. Målet är att upplevelsen av att föda blir så positiv och stärkande som möjligt. 
 
Välkomna att titta mer på våra tjänster under varje flik!