GRAVIDyoga

Föda utan rädsla gravidyoga fysiskt på plats i studion eller online live hemifrån!

AKTUELLT!
Föda utan rädsla tar självklart de nya rekommendationerna för region Stockholm på allvar och vår ståndpunkt är att alla generellt borde minska på och om möjligt undvika de aktiviteter som är onödiga. Förlossningsförberedelse anser vi dock inte vara en onödig aktivitet varav vi har bestämt oss för att fortsätta erbjuda dessa kurser både fysiskt på plats + live online hemifrån. Vi har dock skärpt till reglerna kring hygien och smittspridning samt sänkt antalet deltagare ytterligare enligt rekommendationer för gym/träninsanläggningar så länge restriktionerna gäller.

Föda utan rädslas gravidyoga är ett unikt gravidyogakoncept för en smidigare graviditet och förlossning som ger dig det bästa från två världar. Yogans urgamla visdom och välgörande positioner tillsammans med Föda utan rädsla skapar en oslagbar förberedelse för din förlossning. Tiotusentals blivande föräldrar har läst boken och använt våra effektiva och framgångsrika verktyg i mer än tio år. 

En unik kombination
Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, integrering av Föda utan rädsla-verktygen i kroppen, olika förlossningsförberedande positioner och djup avslappning i en och samma klass. Allt för att ge dig och ditt barn det ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse. 

Vi önskar att klassen hos oss blir en helig stund för dig, din kropp och ditt barn. I dag har vi gravidyogaklasser i Stockholm som hålls i vackra lokaler av specialutbildade gravidyogainstruktörer som också är Föda utan rädsla-instruktörer. Så ge dig själv tid att vara gravid!

Kurserna är på 4 eller 8 gånger och klasserna är 90 min långa. Om det bara finns 8 ggr klasser som passar i datum så kan du i mån av plats gå de 4 första eller sista gångerna. Maila yoga@fodautanradsla.se för rabattkod.

Kostnad: 

  • Fysisk på plats i studion - 2 195 kr inkl. moms (4ggr 1095 kr).
  • Live online hemifrån (den fysiska klassen sänds live online) - 1295 kr inkl. moms (4 ggr 695 kr).

Vi erbjuder rabatt för psykosocialt och ekonmiskt utsatta grupper på 20%.

När ska man gå kursen?
Med tanke på stort förlossningsfokus rekommenderar vi att du går kursen mellan cirka vecka 26 och 36. Men självklart kan du gå ända fram till förlossningen eller börja din gravidyogaträning tidigare än vecka 26 för att hinna med två kursomgångar.

Boka din kurs här:

2021 erbjuds första kursen i Föda utan rädsla gravidyoga i Malmö!
Malmö är den tredje staden i Sverige som kommer att erbjuda Föda utan rädsla gravidyoga som lärs ut av specialtränade gravidyoga lärare och Föda utan rädsla instruktörer. Håll utkik för kursstarter 2020 på hemsidan - Vårt specialutvecklade koncept har blivit väldigt populärt i Stockholm så det är jätteroligt att få erbjuda Föda utan rädsla gravidyoga kurser även i Malmö. 

"Stort tack! Hade inte blivit så bra utan yogan!"  

”Jag fick en liten dotter den 2 februari. Förlossningen var väldigt lång. Höll på i över två dygn. Tack vare dig och Föda utan rädsla-yoga gick det bra. Det började när jag gick från yogan torsdagen innan, så även om jag var trött så hade jag andningen fortfarande i mig och bara fortsatte. Den teknik som du lär ut var till stor hjälp för mig. Jag hade några verktyg att jobba med genom hela förlossningen. Stort tack! Hade inte blivit så bra utan yogan!”


/Deltagare