GRAVIDyoga

Gravid- och förlossningsyoga

Föda utan rädslas gravidyoga är ett unikt gravidyogakoncept för en smidigare graviditet och förlossning som ger dig det bästa från två världar. Yogans urgamla visdom och välgörande positioner tillsammans med Föda utan rädsla skapar en oslagbar förberedelse för din förlossning. Tiotusentals blivande föräldrar har läst boken och använt våra effektiva och framgångsrika verktyg i mer än tio år. 

En unik kombination
Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, integrering av Föda utan rädsla-verktygen i kroppen, olika förlossningsförberedande positioner och djup avslappning i en och samma klass. Allt för att ge dig och ditt barn det ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse. 

Vi önskar att klassen hos oss blir en helig stund för dig, din kropp och ditt barn. I dag har vi gravidyogaklasser i Stockholm som hålls i vackra lokaler av specialutbildade gravidyogainstruktörer som också är Föda utan rädsla-instruktörer. Så ge dig själv tid att vara gravid!

Kurserna är på 4 eller 8 gånger och klasserna är 90 min långa. Om det bara finns 8 ggr klasser som passar i datum så kan du i mån av plats gå de 4 första eller sista gångerna. Maila yoga@fodautanradsla.se för rabattkod.

Kostnad: 2 195 kr inkl. moms (4ggr 1095 kr)
Vi erbjuder rabatt för psykosocialt utsatta grupper på 20%.

Boka din kurs här

2020 erbjuds första kursen i Föda utan rädsla gravidyoga i Malmö!
Malmö är den tredje staden i Sverige som kommer att erbjuda Föda utan rädsla gravidyoga som lärs ut av specialtränade gravidyoga lärare och Föda utan rädsla instruktörer. Håll utkik för kursstarter 2020 på hemsidan - Vårt specialutvecklade koncept har blivit väldigt populärt i Stockholm så det är jätteroligt att få erbjuda Föda utan rädsla gravidyoga kurser även i Malmö. 

"Stort tack! Hade inte blivit så bra utan yogan!"  

”Jag fick en liten dotter den 2 februari. Förlossningen var väldigt lång. Höll på i över två dygn. Tack vare dig och Föda utan rädsla-yoga gick det bra. Det började när jag gick från yogan torsdagen innan, så även om jag var trött så hade jag andningen fortfarande i mig och bara fortsatte. Den teknik som du lär ut var till stor hjälp för mig. Jag hade några verktyg att jobba med genom hela förlossningen. Stort tack! Hade inte blivit så bra utan yogan!”


/Deltagare