Äntligen erbjuder vi gravidyoga i Göteborg

Föda utan rädslas gravidyoga är ett unikt gravidyogakoncept för en smidigare graviditet och förlossning som ger dig det bästa från två världar. Yogans urgamla visdom och välgörande positioner tillsammans med Föda utan rädsla skapar en oslagbar förberedelse för din förlossningTiotusentals blivande föräldrar har läst boken och använt våra effektiva och framgångsrika verktyg i mer än tio år. 

Alla våra gravidyogalärare har stor kompetens och special utbildning inom Föda utan rädsla. I Göteborg erbjuds förutom FUR-gravidyoga även profylaxkurser i privat regi via Föda utan rädsla, samt via Närhälsan för förstföderskor och förlossningsrädda. 

Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, integrering av Föda utan rädsla-verktygen i kroppen, olika förlossningsförberedande positioner och djup avslappning i en och samma klass. Allt för att ge dig och ditt barn det ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse. 

Kursen är 8 ggr och klasserna är 90 min långa. Om klasserna inte är fulla erbjuds även kortare kurser om 4 ggr. Om du endast hinner gå 4 ggr maila  yoga@fodautanardsla.se för rabattkoden.

Kostnad: 2 195 kr inkl. moms (4ggr 1095 kr)
Vi erbjuder rabatt för psykosocialt utsatta grupper på 20%. (intyg krävs)

Boka kursen här

Erfarna instruktörer

Vi är så tacksamma för att kunna erbjuda vårt unika gravidyogakoncept i våra fantastiska lokaler med våra underbara och kärleksfulla instruktörer. 

Maeva Begonär diplomerad yogalärare, gravidyogalärare och barnyogalärare samt FUR-instruktör och leder vår gravidyoga kurs i Göteborg. 

Läs mer om våra instruktörer här 

Vår yogastudio i Göteborg

Vi hälsar dig välkommen till Studio Yogaheart som är en fin, ljus och mysig studio centralt beläget i Göteborg. Här får du ett andrum för kropp och själ, bort från storstadens hektiska puls.

Allt du kan tänkas behöva använda under en gravidyoga klass finns till utlåning, såsom yogamatta, yogabolster, yogamatta, yogablock, ögonkudde och yogaband finns tillgängligt. 

 
Läs mer om Studio Yogaheart 

Kontakta oss