Gravidyoga i Stockholm

Föda utan rädslas gravidyoga är ett unikt gravidyogakoncept för en smidigare graviditet och förlossning som ger dig det bästa från två världar. Yogans urgamla visdom och välgörande positioner tillsammans med Föda utan rädsla skapar en oslagbar förberedelse för din förlossningTiotusentals blivande föräldrar har läst boken och använt våra effektiva och framgångsrika verktyg i mer än tio år. 

Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, integrering av Föda utan rädsla-verktygen i kroppen, olika förlossningsförberedande positioner och djup avslappning i en och samma klass. Allt för att ge dig och ditt barn det ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse. 

Vi önskar att klassen hos oss blir en helig stund för dig, din kropp och ditt barn. I dag har vi gravidyogaklasser i Stockholm, som hålls i vackra lokaler av specialutbildade gravidyogainstruktörer som också är Föda utan rädsla-instruktörer. Så ge dig själv tid att vara gravid!

Kursen är 8 ggr och klasserna är 90 min långa. Om klasserna inte är fulla erbjuds även kortare kurser om 4 ggr. Vi har också rabatt för psykosocialt utsatta grupper på 30 procent.

Kostnad: 1 995 kr inkl. moms (4ggr 1000 kr)

Boka din gravidyogakurs
Läs mer om våra instruktörer och lokaler längre ner. Bokar du via mobilen, vänd på telefonen för mer utförlig vy.

Vår mysiga lokal med liten innergård och erfarna instruktörer

Vi är så tacksamma för att kunna erbjuda vårt unika gravidyogakoncept i våra fantastiska lokaler med våra underbara och kärleksfulla instruktörer. 
 
Heidi Karikumpu är skaparen av vårt gravidyogakoncept. Hon är en erfaren yogalärare, doula och Föda utan rädsla-instruktör. 

Malin Wittig är en erfaren gravidyogalärare som tillsammans med Heidi utvecklar konceptet.

Läs mer om våra instruktörer här 

Vår fina lokal!

Vi älskar att vara på Mamita på Vikingagatan 29 i Stockholm.

Den är så mysig, hemtrevlig och inbjudande. Färgerna och inredningen är fantastisk. I yogasalen har vi mjuka bolster, allt för att göra det så bekvämt det bara går.

Vi tycker det är viktigt att lokalen har samma känsla som våra yogakurser förmedlar. 

Kontakta oss