Gravidyoga i Stockholm

AKTUELLT!
Föda utan rädsla tar självklart de nya rekommendationerna för region Stockholm på allvar och vår ståndpunkt är att alla generellt borde minska på och om möjligt undvika de aktiviteter som är onödiga. Förlossningsförberedelse anser vi dock inte vara en onödig aktivitet varav vi har bestämt oss för att fortsätta erbjuda dessa kurser både fysiskt på plats + LIVE ONLINE hemifrån. Vi har dock skärpt till reglerna kring hygien och smittspridning samt sänkt antalet deltagare ytterligare enligt rekommendationer för gym/träninsanläggningar så länge restriktionerna gäller.

Föda utan rädslas gravidyoga är ett unikt gravidyogakoncept för en smidigare graviditet och förlossning som ger dig det bästa från två världar. Yogans urgamla visdom och välgörande positioner tillsammans med Föda utan rädsla skapar en oslagbar förberedelse för din förlossningTiotusentals blivande föräldrar har läst boken och använt våra effektiva och framgångsrika verktyg i mer än tio år. 

Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, integrering av Föda utan rädsla-verktygen i kroppen, olika förlossningsförberedande positioner och djup avslappning i en och samma klass. Allt för att ge dig och ditt barn det ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse. 

Vi önskar att klassen hos oss blir en helig stund för dig, din kropp och ditt barn. I dag har vi gravidyogaklasser i Stockholm, som hålls i vackra lokaler av specialutbildade gravidyogainstruktörer som också är Föda utan rädsla-instruktörer. Så ge dig själv tid att vara gravid!

Kursen är 8 ggr och klasserna är 90 min långa. Om klasserna inte är fulla erbjuds även kortare kurser om 4 ggr. Om du endast hinner gå 4 ggr maila yoga@fodautanradsla.se för rabattkoden. Du kan också bygga på med drop in klasser eftre att din kurs är slut.

Kostnad: 

  • 2 195 kr inkl. moms (4ggr 1095 kr). 
(Vi erbjuder rabatt för psykosocialt och ekonomiskt utsatta grupper på 20%. Intyg krävs)


När ska man gå kursen?
Med tanke på stort förlossningsfokus rekommenderar vi att du går kursen mellan cirka vecka 26 och 36. Men självklart kan du gå ända fram till förlossningen eller börja din gravidyogaträning tidigare än vecka 26 för att hinna med två kursomgångar.

Boka kursen här

Våra mysiga lokaler och erfarna instruktörer

Vi är så tacksamma för att kunna erbjuda vårt unika gravidyogakoncept i våra fantastiska lokaler i Stockholm med våra erfarna och omtänksamma instruktörer. 
 
Heidi Karikumpu är skaparen av vårt gravidyogakoncept. Hon är en erfaren gravidyogalärare, doula och Föda utan rädsla-instruktör. 

Malin Wittig är en erfaren gravidyogalärare och Föda utan rädsla-instruktör som tillsammans med Heidi utvecklar konceptet.
 
Andrea Nanda är utbildad gravidyogalärare, Föda utan rädsla instruktör och doula som brinner för Föda utan rädsla metoden som hon använde under sina egna förlossningar.

Linda Ljung är en erfaren gravidyogalärare, doula, Föda utan rädsla instruktör som tillsammans med Heidi utvecklar konceptet.  

Läs mer om våra instruktörer här 

Underbara och färgglada lokalen vid St:Eriksplan!

Vi älskar att vara på Mamita Stockholm på Vikingagatan 29. Den är så mysig, hemtrevlig och inbjudande. Färgerna och inredningen är fantastisk. 
 
I yogasalen har vi mjuka bolsters, filtar och kuddar, allt för att göra det så bekvämt det bara går. 

Vi tycker det är viktigt att lokalen har samma känsla som våra yogakurser förmedlar.  

Läs mer om Mamita Sthlm

Hemtrevliga och snygga lokalen på Skanstull!

Pranama Yoga Studio på ringvägen 126 är en mysig lokal nära Skanstulls t-bana som drivs av ett supertrevligt gäng som brinner för yoga. 
 
1 trappa ner där den stora yogasalen är finns också en mysig lounge där du kan landa och varva ned innan och efter din klass och i yogasalen finns allt du behöver för att utöva gravidyoga. 


Läs mer om Pranama Yoga Studio 

Kontakta oss