Gravidyoga live online
Föda utan rädslas gravidyoga är ett unikt gravidyogakoncept för en smidigare graviditet och förlossning som ger dig det bästa från två världar. Yogans urgamla visdom och välgörande positioner tillsammans med Föda utan rädsla skapar en oslagbar förberedelse för din förlossning. Tiotusentals blivande föräldrar har läst boken och använt våra effektiva och framgångsrika verktyg i mer än tio år.

Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, integrering av Föda utan rädsla-verktygen i kroppen, olika förlossningsförberedande positioner och djup avslappning i en och samma klass. Allt för att ge dig och ditt barn det ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse. 

Praktisk info:
Kursen är 8 ggr och klasserna är 90 min långa. Observera att det är den fysiska klassen som även sänds live online. Om klasserna inte är fulla erbjuds även kortare kurser om 4 ggr. Om du endast hinner gå 4 ggr maila yoga@fodautanradsla.se för rabattkoden. Du kan också bygga på med drop in klasser efter kursen är slut.

Du loggar in hemifrån och deltar via programmet Zoom.

Klasserna spelas in så att du kan ta igen missad gång eller träna extra hemifrån.

Kostnad: 
1295 kr inkl. moms (4 ggr 695)
(Vi erbjuder rabatt för psykosocialt och ekonomiskt utsatta grupper på 20%. Intyg krävs)

När ska man gå kursen?
Med tanke på stort förlossningsfokus rekommenderar vi att du går kursen mellan cirka vecka 26 och 36. Men självklart kan du gå ända fram till förlossningen eller börja din gravidyogaträning tidigare än vecka 26 för att hinna med två kursomgångar.