Gå kursen och lär dig verktygen

OBS på grund av rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi Föda utan rädsla profylaxkurs både fysiskt på plats med färre antal deltagare än vanligt samt sänder klassen online för dem som inte kan/vill delta på plats (se priser längre ned). Detta gäller på obestämd tid tills situationen är under kontroll samt kan ändras utifrån regeringens och folkhälsomyndighetens rekommendationer.  

Den praktiska träningen i våra kurser i grupp ger er en unik möjlighet att öva på de effektiva verktygen tillsammans så att ni enklare kan plocka fram och använda dem under förlossningen.

Kursen sker i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Alla våra klasser har samma innehåll. I alla våra klasser blandar vi teori, praktik och de olika övningarna som hjälper er att förstå mer om hur ni använder verktygen och hur era roller skiljer sig åt. Det stärker er både som födande och partner eller annan stödperson och gör er till ett oslagbart team. 

Vi rekommenderar att du går kursen från och med runt vecka 26 och ända fram till förlossning. 

Tid: 4h med grundaren Susanna Heli, barnmorska eller FUR-instruktör
Kostnad: 1995 kr / per par inkl. moms.
Stockholm och Malmö 10 par. Göteborg 16 par. Med minst en meter mellan varje par. Alla våra fysiska klasser sänds även Live Online.


Vi erbjuder rabatt för psykosocialt och ekonomiskt utsatta grupper på 20% (intyg för båda krävs om du inte deltar som ensamstående) . Maila info@fodautanradlsa.se.