Gå en privat kurs och lär dig verktygen 

Föda utan rädslas praktiska profylaxkurs är en unik och effektiv kurs för blivande föräldrar. Den ger er kunskap i hur ni med hjälp av de bästa profylaxverktygen andning, avspänning, rösten och tankens kraft kan få en trygg och kärleksfull förlossning tillsammans. Tiotusentals blivande föräldrar har läst boken och gått vår effektiva och framgångsrika profylaxkurs under mer än tio år. 

Den praktiska träningen i våra privata kurser ger er en unik möjlighet att öva på de effektiva verktygen tillsammans så att ni enklare kan plocka fram och använda dem under värkarna.

Kursen sker i ert hem i Stockholm, Malmö eller Göteborg och är 3-4 timmar lång beroende på behov av att ställa frågor och ta pauser. Om ni inte bor i Stockholm eller av någon annan anledning hellre vill ha en kurs online kan ni boka en privatkurs via Skype. 

Vi blandar teori och praktik, och de olika övningarna hjälper er att förstå mer om hur ni använder verktygen under förlossningen och hur era roller skiljer sig åt. Det stärker er både som födande och partner eller annan stödperson och gör er till ett oslagbart team. 

Vi rekommenderar att du går kursen från och med runt vecka 25 och ända fram till förlossning. 


Pris för 2 personer i ert hem:
3 000 kr inkl. moms

Pris för 2 personer Online Skype:
2 000 kr inkl. moms


Maila oss för en förfrågan: info@fodautanradsla.se