Våra Fysiska kurser i Göteborg 

Göteborg ligger Föda utan rädsla varmt om hjärtat. Det var här Susanna Heli började undervisa för första gången, vilket har betytt mycket för metodens framväxt. Det är också i Göteborg man som första landsting utbildat barnmorskor till instruktörer i metoden för att erbjuda vår profylaxkurs till alla förstföderskor och dem som är förlossningsrädda. I dag kompletterar vi därför med vår kurs på helger - för de som vill gå för en erfaren instruktör, inte kan på vardagar eller för er som fött tidigare och inte får ta del av denna kurs. Vår kurs har utvärderats under mer än tio år och vi har nu tagit fram den bästa kursen som är 4 timmar lång och full av praktiska övningar. Våra instruktörer i Göteborg är experter på graviditet, förlossning och Föda utan rädsla. 

Vi sitter på stolar. Nordostpassagen 19, Göteborg

Kurserna hålls i hjärtat av Göteborg på GTS konferens & festvåning i nyrenoverade ljusa och fräscha lokaler på Erik Dahlbergsgatan 9. I pausen serverar vi fika med te, kaffe, frukt och en smörgås.

Maja Persson är Föda utan rädsla instruktör och lärare på gymnasiet samt ledare på Frisk & Svettis. Maja har 2 barn och brinner för graviditet och födande. 

Agnes Granberg är Föda utan rädsla instruktör, leg. psykolog, KBT-terapeut samt utbildad inom yoga och personlig träning för gravida och nyblivna mammor.

Läs mer om våra instruktörer här 

"Jag vill bara tacka för den fenomenala kursen du höll"

Jag och min man gick den då vi väntade vårt andra barn och var båda två rädda för den nya förlossningen eftersom den första var så traumatisk för oss båda. Om någon hade sagt till mig att jag bara några timmar efter en förlossning utan smärtlindring skulle betygsätta den med 10 av 10 poäng hade jag aldrig någonsin trott det. Men det var möjligt pga kursen vi gick. Jag är enormt tacksam för de verktyg och det tankesätt den förmedlade. Jag längtade efter och behövde verkligen en revanschförlossning som plåster på såren efter den första, och jag hade inte kunnat drömma om en bättre denna gång. För oss gjorde förmiddagen med Föda utan rädsla och dig all skillnad, så STORT TACK!! 

/Deltagare