Våra fysiska kurser i Malmö

Vi är så glada att kunna erbjuda våra profylaxkurser i Malmö. Vi har under flera år utbildat personal i Malmö både inom mödrahälsovården och förlossningen, och det känns därför extra fint att nu också kunna erbjuda våra förlossningsförberedande kurser. Vi har utvärderat och utvecklat den bästa formen av profylaxkurser under mer än tio år.  Detta är denna framgångsrika form av både teori, en massa praktiska övningar och träning i stöd du får ta del av.

Vi sitter på stolar. Stora Nygatan 38, Malmö

Vår lokal i Malmö ligger på Gustav Adolfs torg 43 i Infinite yoga. Där har vi en mysig lokal med den där hemtrevliga känslan. Vi använder stolar och kuddar när vi tränar på verktygen så att du ska sitta så bekvämt som möjligt. I pauserna serverar vi fika som består av te, kaffe, frukt, kakor, chips och lite knäckebröd. 

Aniara Lagergren är Föda utan rädsla instruktör, beteendevetare och doula. Aniara har ett stort engagemanget för födandet och dess omgivande processer. 

Läs mer om våra instruktörer här 

"Det gick så bra!"


"Jag var förvånad över hur bra det gick! Jag förlorade inte kontrollen någon gång. Självklart var det smärtsamt men det var aldrig ohanterligt. Jag var inte rädd! Tack för all ovärderlig kunskap! Tänker att denna berättelse kan vara peppande för andra förstföderskor. Det behöver inte göra förfärligt ont första förlossningen! Jag är 100 % säker på att min förberedelse var till stor hjälp."
/Deltagare x