Våra Fysiska kurser i Stockholm

Vi har haft våra kurser i Stockholm i mer än tio år. Under åren har vi utvecklat, förbättrat och utvärderat våra kurser. Nu har vi hittat den perfekta kombinationen av tid, innehåll och de behov våra kunder har.

Just nu har vi våra kurser på Metanoova på Götgatan 11 nära Slussens tunnelbana. Det är en underbart vacker, ljus och luftig lokal i ett sekelskifteshus med parkettgolv och sköna stolar. Vi har ett mysigt kök där vi serverar fika i de två pauserna som vi har. Fikat består av kaffe, te, frukt, chips, knäckebröd med pålägg och kakor. 

Metanoova, Götgatan 11

Våra instruktörer i Stockholm

Våra instruktörer i Stockholm är barnmorskor, gravidyogainstruktörer och doulor. Alla är erfarna experter på graviditet och förlossning. 

Susanna Heli är grundaren av metoden och sjukgymnast och doula. 

Heidi Karikumpu är Föda utan rädsla instruktör och gravidyogalärare och skapare av vårt unika gravidyogakoncept. Hon är också en erfaren doula och arbetar med utveckling och administration inom företaget. 

Christina Lundberg är Föda utan rädsla instruktör och barnmorska och arbetar på förlossningen. Hon har lång erfarenhet av både mödrahälsovård och förlossning. Förutom att hålla profylaxkurser fortbildar Christina sjukvården inom metoden. 

Carolina Jareno är Föda utan rädsla instruktör och barnmorska och har erfarenhet av både mödrahälsovård och förlossning. Hon har många års erfarenhet av att hålla föräldrautbildningar och profylaxkurser för gravida. Hon är även traumaterapeut.

Linda Ljung är Föda utan rädsla instruktör och arbetar även som doula och stresspedagog. Linda är även utbildad gravidmassör och gravidyoga lärare. 

Sara Karlsdotter Huss är Föda utan rädsla instruktör och barnmorska och kliniskt verksam på BB Södertälje, där hon arbetar både på förlossningen och på eftervården och BB.

Läs mer om våra instruktörer här 

"Tack för ovärderlig kunskap"


"Tänker att denna berättelse kan vara peppande för andra förstföderskor. Jag vill dela med mig till er om hur fantastisk min första förlossning var. Jag gick er yoga och profylaxkurs och vill berätta att det behöver inte göra förfärligt ont första förlossningen!  

Jag läste också boken 3 gånger. Jag förlorade inte kontrollen någon gång. Jag var inte rädd en enda gång! Jag är 100 % säker på att min förberedelse var till stor hjälp."


/Deltagare x