Våra LIVE ONLINE profylaxkurser  

Delta LIVE ONLINE in real time! Det betyder att du kan delta i ditt eget vardagsrum samtidigt som vi har klass fysiskt i en lokal. Du lyssnar på klassen, gör alla övningar, men hemma. Så som om du vore där. Instruktören pratar direkt med dig in i kameran, du kan ställa frågor i pauserna och du få den där "live" känslan eftersom de tränar live med alla andra. Alla våra loakler, orter och instruktörer är tillgängliga för dig! 

Deltagare: 
”Vi är så nöjda med att gå kursen online! Undra om det kanske till och med är bättre att få vara hemma i vardagsrummet och öva, kunna prata lite utan att störa. Passade oss kanon!”//Deltagare 

Föda utan rädslas praktiska profylaxkurs ONLINE är en unik kurs för blivande föräldrar. Den ger er kunskap i hur ni med hjälp av de effektiva profylaxverktygen andning, avspänning, rösten och tankens kraft kan få en trygg och kärleksfull förlossning tillsammans. Tiotusentals blivande föräldrar har läst boken och gått vår framgångsrika profylaxkurs under mer än tio år. 

Alla verktyg du kommer att behöva
Vår profylaxkurs hjälper er att förstå hur ni tillsammans kan hantera värkarna och födandets alla faser så att ni får en stärkande och positiv förlossningsupplevelse. Vårt mål är att stärka tilliten till kroppens förmåga att föda och stärka din stödperson i sin förmåga att ge stöd.

Vi blandar teori, praktik och olika övningar som hjälper er att förstå hur ni använder profylaxverktygen under förlossningen och hur era roller skiljer sig åt, så att ni blir ett oslagbart team.  

 Det våra kunder uppskattar mest är att vår profylaxkurs är kort, över ett tillfälle och har litet fokus på presentationer.
Våra instruktörer är alla erfarna barnmorskor, doulor och gravidyogalärare. Vi rekommenderar att du går kursen från och med vecka 26 och ända fram till förlossning. 

Tid: 4h
Kostnad: 995 kr / per par inkl. moms

Vi erbjuder rabatt för psykosocialt och ekonomiskt utsatta grupper på 20% (intyg för båda krävs om du inte deltar som ensamstående) . Maila info@fodautanradlsa.se.

"Tack för ovärderlig kunskap"


"Tänker att denna berättelse kan vara peppande för andra förstföderskor. Jag vill dela med mig till er om hur fantastisk min första förlossning var. Jag gick er yoga och profylaxkurs och vill berätta att det behöver inte göra förfärligt ont första förlossningen!  

Jag läste också boken 3 gånger. Jag förlorade inte kontrollen någon gång. Jag var inte rädd en enda gång! Jag är 100 % säker på att min förberedelse var till stor hjälp."


/Deltagare x