GRAVIDyoga

Gravid- och förlossningsyoga

Föda utan rädslas gravid- och förlossningsyoga är ett unikt gravidyogakoncept för en smidigare graviditet och förlossning som ger dig det bästa från två världar: Yogans urgamla visdom och välgörande positioner tillsammans med Föda utan rädslas vetenskapliga förlossningsverktyg skapar en oslagbar förberedelse för din förlossning.

Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, Föda utan rädsla-verktygen, olika förlossningsförberedande positioner och djup avslappning i en och samma klass för att ge dig och ditt barn allt ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse.
Vi önskar att klassen hos oss blir en helig stund för dig, din kropp och ditt barn. I dag har vi gravidyogaklasser i Stockholm, både i Vasastaden och på Södermalm som hålls av specialutbildade gravidyogainstruktörer i vackra lokaler. Kursen är 8 ggr och klasserna är 90 min långa. Om klasserna inte är fulla erbjuds även kortare kurser om 4 ggr. Vi har också rabatt för psykosocialt utsatta grupper på 30 procent.

Pris: 1995 kr inkl. moms (4ggr 1000 kr)

Våra yogainstruktörer →
Skicka meddelande →

"Stort tack! Hade inte blivit så bra utan yogan!"  

”Jag fick en liten dotter den 2 februari. Förlossningen var väldigt lång. Höll på i över två dygn. Tack vare dig och Föda utan rädsla-yoga gick det bra. Det började när jag gick från yogan torsdagen innan, så även om jag var trött så hade jag andningen fortfarande i mig och bara fortsatte. Den teknik som du lär ut var till stor hjälp för mig. Jag hade några verktyg att jobba med genom hela förlossningen. Stort tack! Hade inte blivit så bra utan yogan!”


/Deltagare