VÅRA PROFYLAXKURSER 

OBS på grund av rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi Föda utan rädsla profylaxkurs både fysiskt på plats i Stockholm, Malmö och Göteborg samt sänder klasserna Live ONLINE för dem som inte kan/vill delta på plats. Detta gäller på obestämd tid tills situationen är under kontroll samt kan ändras utifrån regeringens och folkhälsomyndighetens rekommendationer. Max 10-15 par beroende på lokal (Under Covid-19):

Föda utan rädslas praktiska profylaxkurs är en unik kurs för blivande föräldrar. Den ger er kunskap i hur ni med hjälp av de effektiva profylaxverktygen andning, avspänning, rösten och tankens kraft kan få en trygg och kärleksfull förlossning tillsammans. Tiotusentals blivande föräldrar har läst boken och gått vår framgångsrika profylaxkurs under mer än tio år. 

Alla verktyg du kommer att behöva
Vår profylaxkurs hjälper er att förstå hur ni tillsammans kan hantera värkarna och födandets alla faser så att ni får en stärkande och positiv förlossningsupplevelse. Vårt mål är att stärka tilliten till kroppens förmåga att föda och stärka din stödperson i sin förmåga att ge stöd.
Den praktiska träningen i våra kurser i grupp ger er en unik möjlighet att öva på de effektiva Föda Utan Rädsla Verktygen (andning, asvpänning, rösten och tanken) tillsammans så att ni enklare kan plocka fram och använda dem under förlossningen.
Vi blandar teori, praktik och olika övningar som hjälper er att förstå  hur era roller skiljer sig åt, så att ni blir ett oslagbart team.  

Du kan gå vår Profylaxkurs i fyra olika former:
1. Fysiskt i en lokal i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
2. Gå "In-real-time" vilken av dessa kurser du vill Live Online! 
3. Boka en privat kurs i ditt hem i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
4. Köp vår färdiginspelade digitala kurs och gå kursen i din egen takt!

Vi rekommenderar att du går kursen från och med vecka 26 och ända fram till förlossning. Alla priser gäller två personer.

1. Våra LIVE ONLINE profylaxkurser  

Delta LIVE ONLINE in real time! Det betyder att du kan delta i ditt eget vardagsrum vart du än bor i Sverige eller världen samtidigt som vi har klass fysiskt i en lokal. Du lyssnar på klassen, gör alla övningar, men hemma, som om du vore på plats. Instruktören pratar direkt med dig in i kameran, du kan ställa frågor i pauserna och du få den där "live" känslan eftersom de tränar live med alla andra. Alla våra loakler, orter och instruktörer är tillgängliga för dig! 

Deltagare: 
”Vi är så nöjda med att gå kursen online! Undra om det kanske till och med är bättre att få vara hemma i vardagsrummet och öva, kunna prata lite utan att störa. Passade oss kanon!”//Deltagare 


LIVE ONLINE:
4 h LIVE ONLINE med alla instruktörer och från alla orter. 

995 kr inkl.moms
Vi erbjuder rabatt för psykosocialt och ekonomiskt utsatta grupper på 20% (intyg för båda krävs om du inte deltar som ensamstående) . Maila info@fodautanradlsa.se.

2. Fysiska kurser i lokal Stockholm, Göteborg & Malmö

Kurserna sker i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Alla våra klasser har samma innehåll. I alla våra klasser blandar vi teori, praktik och de olika övningarna som hjälper er att förstå mer om hur ni använder verktygen och hur era roller skiljer sig åt.

Fysiskt i lokal Stockholm, Göteborg och Malmö:
Kostnad för två personer, max 10-15 par beroende på lokal (Under Covid-19):

4h med FUR-Instruktör: 1 495 kr inkl. moms
4h med grundaren Susanna Heli: 1 795 inkl. moms
Vi erbjuder rabatt för psykosocialt och ekonomiskt utsatta grupper på 20% (intyg för båda krävs om du inte deltar som ensamstående) . Maila info@fodautanradlsa.se.
 

3. Privat Profylaxkurs i ditt hem 

Kursen sker i ert hem i Stockholm, Malmö eller Göteborg och är 3-4 timmar lång beroende på behov av att ställa frågor och ta pauser. Om ni inte bor i Stockholm eller av någon annan anledning hellre vill ha en kurs online kan ni boka en privatkurs via Skype. Vi specialnapssar kursen till era behov och frågor och blandar teori, praktik, och de olika övningarna som hjälper er att förstå mer om hur ni använder verktygen under förlossningen och hur era roller skiljer sig åt. Det stärker er både som födande och partner eller annan stödperson och gör er till ett oslagbart team. 

Pris för 2 personer i ert hem:
3 000 kr inkl. moms

Pris för 2 personer Online Skype:
2 000 kr inkl. moms

Maila oss för en förfrågan: info@fodautanradsla.se

4. Vår Digitala Profylaxkurs

I samarbete med Yogobe erbjuder vi vår färdiginspelade digitala profylaxkurs som undervisas av Susanna Heli som skrivit boken "Föda utan rädsla" och den innehåller alla de delar som våra fysiska profylaxkurs har. Ni får ta del av all vår grundläggande teori och kunskap om hur du eller ni kan använda de effektiva FUR-verktygen under värkarna. Ni får praktisk träning i de fyra FUR-verktygen och i hur partner eller annan stödperson  kan hjälpa på bästa möjliga sätt. 
 
När man kommer in trycker man på "Gå kurs". Då dyker det upp olika alternativ för att komma åt kursen. Du har tillgång till kursen i 12 månader.

Pris 
599 kr inkl. moms