Vi fortbildar i SAFE-modellen 

Susanna Heli skapare av metoden

Susanna Heli är doula och sjukgymnast med graviditet och förlossning som specialitet och författare till boken ”Föda utan rädsla” (Confident Birth). Hon är VD för Birth By Heart och Föda utan rädsla och utvecklar konstant metoden. Susanna är i dag en mycket omtyckt föreläsare och kurshållare och undervisar tillsammans med våra FUR-barnmorskor på landets barnmorskeutbildningar och fortbildar förlossningspersonal och personal inom mödrahälsovården och Auroraverksamheter.

Christina Lundberg är barnmorska och kliniskt verksam inom förlossningsvården. Christina har bred kompetens och lång erfarenhet av mödravård, förlossnings- och eftervård och hon har även arbetat i Göteborg på två av klinikerna där. Christina brinner verkligen för det hon gör och har en unikt bred erfarenhet då hon sedan lång tid arbetar aktivt med födslar och eftervård. Hon håller profylaxkurser både i grupp och privat samt utbildar barnmorskestudenter och personal. 

Sofia Jansson Sofia är frilansande barnmorska och masterstudent i reproduktiv och perinatal hälsa vid Göteborgs universitet. Hon har erfarenhet från barnmorskemottagning, förlossning och BB. Sofia brinner för att förmedla tillit till kroppens fantastiska förmåga att bära och föda ett barn, och hon håller kurser både i grupp och privat.
 

Iréne Setterqvist är barnmorska och FUR-instruktör. Hon är verksam inom mödrahälsovården och möter varje dag blivande föräldrar. Hon brinner för att stötta paren på deras väg mot just det målet - att bli föräldrar, för första gången eller igen. Fokus ligger på att paret ska få en säker graviditet, en så positiv graviditetsupplevelse som möjligt och hitta tilliten till sig själva inför förlossningen och föräldraskapet.