Tillsammans förändrar vi världen

Heidi Karikumpu är utbildad i integral yoga, restorative yoga och gravidyoga och är skapare av vår gravid- och förlossningsyoga. Förutom detta arbetar hon med administrationen i företaget. Heidi är en erfaren doula och håller profylaxkurser både i grupp och privat. Hon brinner för att ge gravida de bästa förutsättningarna för att må bra under sin graviditet och är djupt engagerad i friskvård och den känslomässiga och psykosomatiska delen av födandet. 

Christina Lundberg är barnmorska och kliniskt verksam inom förlossningsvården. Christina har bred kompetens inom  och lång erfarenhet av mödravård och förlossnings- och eftervård, och hon har även arbetat i Göteborg på två av klinikerna där. Christina brinner verkligen för det hon gör och har en unikt bred erfarenhet då hon sedan lång tid arbetar aktivt med födslar och eftervård. Hon håller profylaxkurser både i grupp och privat. 

Eva Nordlund är barnmorska och kliniskt verksam på BB Stockholm.  På BB Stockholm arbetar hon med födslar och eftervård. Hon har tidigare arbetat många år som barnmorska på andra kliniker och har en djup kunskap inom området. På övrig tid arbetar hon med att stödja och stärka barnmorskeprofessionen på många olika sätt och är hängiven sitt arbete med födande. Eva håller både profylaxkurser och privata kurser.

Malin Wittig är utbildad yogalärare inom ashtanga, hatha, yin och restorative samt gravidyoga. Hon håller yogaklasser samt förlossningsförberedande workshops och kurser i Stockholm, både i grupp och privat. 

Rebecca Carlowitz, leg. naprapat, yogalärare i ashtanga-, gravid- och yinyoga, instruktör i medicinsk yoga, personlig tränare, doula och FUR-instruktör. 

Jag vurmar lite extra för gravida och frågor som berör den kvinnliga rörelseapparaten före, under och efter graviditet eller senare i livet. Min utbildning till instruktör i medicinsk yoga är från IMY. Ashtangalärarutbildningen är från Atmajyoti, där jag även gick gravidyogalärarutbildningen. Yinyogan har också en stor plats i mitt hjärta. Genom mina utbildningar ser jag holistiskt på människan.

Iréne Zetterberg är barnmorska och FUR-instruktör. Hon är verksam inom mödrahälsovården och möter varje dag blivande föräldrar. Hon brinner för att stötta paren på deras väg mot just det målet - att bli föräldrar, för första gången eller igen. Fokus ligger på att paret ska få en säker graviditet, en så positiv graviditetsupplevelse som möjligt och att de ska hitta tilliten till sig själva inför förlossningen och föräldraskapet.

Maj Rydström är vår barnmorska i webbklasserna. Hon har lång erfarenhet av omvårdnad och är kliniskt verksam på Södersjukhuset i Stockholm. Maj är engagerad i frågor kring förlossning, amning, föräldraskap och sexualmedicin. Med sin varma utstrålning och positiva inställning peppar hon de blivande föräldrarna genom graviditeten, förlossningen och tiden därefter.

Sophie Varenius är doulan med många överraskande strängar på sin lyra. Bland annat arbetar hon som ordningsvakt och är utbildad kommunikatör med rötterna i retoriken. Konstig blandning? Nej, inte alls. Den röda tråden är solklar: människor, trygghet och kommunikation. Sammanfattningsvis är hon en trygg och ödmjuk hand att hålla i, och hon står stadigt på jorden när allt annat omkring kanske känns vilset, ensamt och lite "off road". Sophie håller profylaxkurser både i grupp och privat.

Susanna Heli skapare av metoden

Susanna Heli är doula och sjukgymnast med graviditet och förlossning som specialitet samt författare till boken ”Föda utan rädsla” (Confident Birth). Hon är VD för Birth By Heart och Föda utan rädsla och utvecklar konstant metoden. Susanna är i dag en mycket omtyckt föreläsare och kurshållare och undervisar tillsammans med våra FUR-barnmorskor på landets barnmorskeutbildningar och fortbildar förlossningspersonal och personal inom mödrahälsovården och Auroraverksamheter.

Susanna Heli skapare av metoden

Sofia Jansson Från i höst är Sofia frilansande barnmorska och masterstudent i reproduktiv och perinatal hälsa vid Göteborgs universitet. Hon har erfarenhet från barnmorskemottagning, förlossning och BB. Sofia brinner för att förmedla tillit till kroppens fantastiska förmåga att bära och föda ett barn, och hon håller kurser både i grupp och privat.