Våra profylaxinstruktörer

Heidi Karikumpu är utbildad i integral yoga, restorative yoga och gravidyoga och är skapare av vår gravid- och förlossningsyoga. Förutom detta arbetar hon med administrationen i företaget. Heidi är en erfaren doula och håller profylaxkurser både i grupp och privat. Hon brinner för att ge gravida de bästa förutsättningarna för att må bra under sin graviditet och är djupt engagerad i friskvård och den känslomässiga och psykosomatiska delen av födandet. 

Christina Lundberg är barnmorska och kliniskt verksam inom förlossningsvården. Christina har bred kompetens och lång erfarenhet av mödravård och förlossnings- och eftervård, och hon har även arbetat i Göteborg på två av klinikerna där. Christina brinner verkligen för det hon gör och har en unikt bred erfarenhet då hon sedan lång tid arbetar aktivt med födslar och eftervård. Hon håller profylaxkurser både i grupp och privat. 

Eva Nordlund är barnmorska och kliniskt verksam på BB Stockholm.  På BB Stockholm arbetar hon med födslar och eftervård. Hon har tidigare arbetat många år som barnmorska på andra kliniker och har en djup kunskap om området. På övrig tid arbetar hon med att stödja och stärka barnmorskeprofessionen på många olika sätt och är hängiven sitt arbete med födande. Eva håller både profylaxkurser och privata kurser.

Malin Wittig är utbildad yogalärare inom ashtanga, hatha, yin och restorative samt gravidyoga. Hon håller yogaklasser samt förlossningsförberedande workshops och kurser i Stockholm, både i grupp och privat. 

Rebecca Carlowitz, leg. naprapat, lärare i ashtanga-, gravid och yinyoga, lärare i medicinsk yoga, personlig tränare, doula och FUR-instruktör.
Jag vurmar lite extra för gravida och frågor som berör den kvinnliga rörelseapparaten före, under och efter graviditet eller senare i livet. Min utbildning till lärare i medicinsk yoga är från IMY. Ashtangalärarutbildningen är från Atmajyoti, där jag även gick gravidyogalärarutbildningen. Yinyogan har också en stor plats i mitt hjärta. Genom mina utbildningar ser jag holistiskt på människan.

Iréne Setterqvist är barnmorska och FUR-instruktör. Hon är verksam inom mödrahälsovården och möter varje dag blivande föräldrar. Hon brinner för att stötta paren på deras väg mot just det målet - att bli föräldrar, för första gången eller igen. Fokus ligger på att paret ska få en säker graviditet, en så positiv graviditetsupplevelse som möjligt och hitta tilliten till sig själva inför förlossningen och föräldraskapet.

Sofia Jansson  Sofia är frilansande barnmorska och masterstudent i reproduktiv och perinatal hälsa vid Göteborgs universitet. Hon har erfarenhet från barnmorskemottagning, förlossning och BB. Sofia brinner för att förmedla tillit till kroppens fantastiska förmåga att bära och föda ett barn, och hon håller kurser både i grupp och privat.

Sophie Varenius är doulan med många överraskande strängar på sin lyra. Bland annat arbetar hon som ordningsvakt och är utbildad kommunikatör med rötterna i retoriken. Konstig blandning? Nej, inte alls. Den röda tråden är solklar: människor, trygghet och kommunikation. Sammanfattningsvis är hon en trygg och ödmjuk hand att hålla i, och hon står stadigt på jorden när allt annat omkring kanske känns vilset, ensamt och lite "off road". Sophie håller profylaxkurser både i grupp och privat.

Maj Rydström är vår barnmorska i webbklasserna. Hon har lång erfarenhet av omvårdnad och är kliniskt verksam på Södersjukhuset i Stockholm. Maj är engagerad i frågor kring förlossning, amning, föräldraskap och sexualmedicin. Med sin varma utstrålning och positiva inställning peppar hon de blivande föräldrarna genom graviditeten, förlossningen och tiden därefter.