Vi är FUR-doulorna

Elin Andersson är en glad och energifylld småbarnsmamma som jobbat mycket med försäljning och marknadsföring. Hon tror på kvinnokroppens eget kunnande i födseln och på att alla kan få en fin och bra upplevelse med rätt stöd och trygghet. 

Maria Bermann har tre vuxna barn och har arbetat som doula sedan 2015. Hon tror på att alla kan hitta lugn, trygghet och självförtroende i födandet.  Maria är också dokumentärfilmare och tv-producent, och hon har lång erfarenhet av stresshantering och individuell coachning. 

Amanda Roynesdotter är musikalartist och doula och har fött två barn. Hon studerar till barnmorska. Amanda brinner för att varje kvinna som föder ska klara sitt livs bergsbestigning utan att känna sig utlämnad eller rädd. Efter födseln ska kvinnan känna sig stolt och stärkt av sin enorma förmåga och möta moderskapet med känslan av att klara allt som kommer i livet som mamma.

Susanna Heli skapare av metoden

Ida Åkerberg har studerat hälsa (fysisk och psykisk), anatomi och fysiologi samt träningslära på högskola. Ida tror starkt på kvinnans egen kraft att föda och hjälper henne att hitta denna kraft inom sig. Fokus ligger på att skapa trygghet under förlossningen. Ida erbjuder även extra samtal både före och efter förlossningen.

Shannon Csepku är språkkunnig tandtekniker och förskolepedagog. Hon är en mycket barnkär småbarnsmamma som brinner för allting som har med barnafödande, amning och anknytning att göra.