Vi erbjuder gravidyoga

Heidi Karikumpu är utbildad i integral yoga, restorative yoga och gravidyoga och är skapare av vår gravid- och förlossningsyoga. Heidi är också en erfaren doula och håller profylaxkurser både i grupp och privat. Hon brinner för att ge gravida de bästa förutsättningarna för att må bra under sin graviditet och är djupt engagerad i friskvård och den känslomässiga och psykosomatiska delen av födandet. 

Andrea Nanda utbildade sig inom hathayoga i Indien. När hon flyttade tillbaka till Sverige vidareutbildade hon sig till gravidyogalärare, doula, FUR-profylaxinstruktör och inom rehabyoga. Andrea fascineras av kvinnors inneboende natur, och älskar därför att få arbeta med gravida i graviditetens alla faser. Hon har en tidigare bakgrund inom biologi och har dessutom rest runt i världen i många år.

Malin Wittig är utbildad yogalärare inom ashtanga, hatha, yin och restorative samt gravidyoga. Hon håller yogaklasser samt förlossningsförberedande workshops och kurser i Stockholm, både i grupp och privat.